0 προϊόντα
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0,00 €

ΠΡΟΦΙΛ

H εταιρεία CAT WITH ΗAT επίσημα ιδρύθηκε το 2015 από την Μποφίλιου Ελένη.
Τα πρώτα καλλυντικά δημιουργήθηκαν πειραματικά. Αφορμή στάθηκε, κυρίως, η παραγωγή μελισσοκομικών προϊόντων της οικογενειακής επιχείρησης στην Κύθνο, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως πρώτες ύλες και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον για διάφορες καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και την αγάπη για δημιουργία, έγιναν τα πρώτα βήματα στο χώρο αυτό. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, αυθεντικά και ακατέργαστα υλικά συνεχίσαμε να δημιουργούμε, έχοντας πάντα σα βασικό χαρακτηριστικό την φαντασία και το σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.
Τα καλλυντικά της εταιρείας είναι απολύτως φυσικά, με συνταγές που έχουν σχεδιαστεί από μας και έχουν κατοχυρωθεί, ενώ φέρουν την πιστοποίηση των αρμόδιων φορέων.
Τα προϊόντα παράγονται στην Ελλάδα και για κάθε προϊόν υπάρχει αριθμός γνωστοποίησης στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Καλλυντικών, CPNP. Οι πρώτες ύλες είναι εξαιρετικής ποιότητας και αποκλείουμε τη χρήση βλαβερών ουσιών (όπως parabens, σιλικόνες, υποπροϊόντα πετρελαίου, πετροχημικά κ.α.). Έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητοι δερματολογικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι, και δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα για την κατασκευή των καλλυντικών.
Τον Απρίλιο του 2016, ξεκίνησε να λειτουργεί το πρώτο κατάστημα, αποκλειστικά με προϊόντα CAT WITH HAT, που βρίσκεται στην Κύθνο.
Οι συνταγές, οι συσκευασίες από ανακυκλώσιμα υλικά, τα γραφιστικά, οι φωτογραφίες, ο σχεδιασμός ακόμη και η κατασκευή του καταστήματος, δημιουργήθηκαν με πολύ προσωπική εργασία, μεράκι και επιμέλεια.
Έχοντας ως φιλοσοφία και θέτοντας ως στόχο τη χρήση ποιοτικών προϊόντων με δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, το συνδυασμό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής και την ειλικρίνεια προς τον καταναλωτή, η εταιρεία CAT WITH ΗAT συνεχίζει το όραμα της και σας προτρέπει να εξερευνήσετε τον μαγικό της κόσμο…

Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Δωρεάν Μεταφορικά || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν αποστολή των προιόντων σας για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 €.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Μπορείτε να καλέσετε στο 2103647008, στο 2281031766 ή στο 6983944297 και να μας δώσετε την παραγγελία σας, σε ωράριο καταστημάτων. 
Εκπτωτικά Κουπόνια || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Εκπτωτικά Κουπόνια
Επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά κουπόνια που κατα καιρούς ενεργοποιούμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
NewsLetter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της εταιρείας μας και των προιόντων της.