0 προϊόντα
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0,00 €
BLOG
Τι είναι η αλόη; Η φαρμακευτική Αλόη, ή αλόη βέρα, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού που φύεται σε άνυδρες περιοχές όπως η Βόρεια Αφρική. Η ανάπτυξή της ευνοείται και από το κλίμα της χώρας μας. Έχει το χαρακτηριστικό της κατακράτησης νερού, το οποίο διαμέσου ιδιαίτερων μηχανισμών του φυτού το μετατρέπει σε ένα χαρακτηριστικό ζελατινώδες υγρό. Η αλόη στο βάθος των αιώνων... Το όνομα της προέρχεται από την εβραϊκή λέξη “alloeh” (πικρή και λαμπερή) και την λατινική λέξη “vera” (γνήσιος, αληθινός).Η χρήση της αλόης για τις θεραπευτικές της ιδιότητες είναι γνωστή από την αρχαιότητα. Στην αρχαία Ελλάδα και την αρχαία Ρώμη…
Αναζητώντας τα ιδανικά προϊόντα περιποίησης, βλέπουμε συχνά την ένδειξη “Paraben free”. Από τον καθημερινό καταιγισμό πληροφορίας οι περισσότεροι απλώς γνωρίζουν ότι είναι κάτι κακό. Ας αρχίσουμε λοιπόν να διαμορφώνουμε ένα κριτήριο μαθαίνοντας για αρχή τι είναι τα Parabens και γιατί περιέχονται στην κρέμα που έχουμε στο συρτάρι μας... Τα Parabens είναι μία ομάδα συντηρητικών που χρησιμοποιούνται ευρύτατα σε καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, ακόμα και σε τρόφιμα. Χημικά πρόκειται για πάρα-υδρόξυβενζοικές ενώσεις με βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Το χαμηλό τους κόστος συνδυαστικά με την αποτελεσματικότητα τους στον έλεγχο ανάπτυξης μικροοργανισμών, αλλά και η απουσία εναλλακτικών επιλογών, σαφώς επεξηγούν τη διαδεδομένη χρήση τους.…
Γνωρίζετε τι καθιστά ξεχωριστό το ελαιόλαδο; Στην πλειοψηφία τους, τα φυτικά έλαια που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική λαμβάνονται με έκθλιψη ή εκχύλιση των ελαιούχων καρπών και σπερμάτων με διαλύτες, δηλαδή είναι σπορέλαια. Εν αντιθέσει, το ελαιόλαδο λαμβάνεται από τους καρπούς της ελιάς της Ευρωπαϊκής (Olea Europea Sativa) οι οποίοι υφίστανται επεξεργασία υπό κατάλληλες συνθήκες ώστε να μην προκαλείται αλλοίωση στο προϊόν. Αποτελεί ουσιαστικά ένα “φρουτοχυμό”. Η ιστορία του ελαιόδεντρου. Η ελιά είναι ένα δέντρο αειθαλές και αιωνόβιο που είναι γνωστό στον άνθρωπο εδώ και χιλιετίες, ειδικότερα από τη Νεολιθική Εποχή! Τα δώρα της έθρεψαν ολόκληρες γενιές των Μεσογειακών λαών και ενσωματώθηκαν…
Εσείς τι γνωρίζετε για το βούτυρο καριτέ; Είναι ένα είδος σύνθετου φυτικού λίπους που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του δέντρου Vitellaria Paradoxa, που φυτρώνει στη Δυτική και Κεντρική Αφρική. Η ευρέως γνωστή ονομασία του δέντρου είναι “Shea” από την οποία προέρχεται και το όνομά του “shea butter”. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει ο όρος “Βούτυρο καριτέ” από την ονομασία “karite” (δέντρο της ζωής) που χρησιμοποιείται σε μία γλώσσα της Σενεγάλης λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων του. Το χρώμα του ποικίλει ανάλογα με το βαθμό επεξεργασίας του από υποκίτρινο που εμφανίζεται στην ακατέργαστη εκδοχή του έως λευκό. Πιθανολογείται πως παράγεται ήδη…
Το σώμα καταπονείται από την ένταση της καθημερινότητας. Η ρουτίνα, η έλλειψη χρόνου και οι υποχρεώσεις μετατρέπουν ακόμα και την απλή εφαρμογή ενυδατικής σε “αγγαρεία”. Η πραγματικότητα είναι πως όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Επιλέξτε μία μέρα με λιγότερες υποχρεώσεις και μετατρέψτε τη σε “Spa day” στο σπίτι. Παρακάτω αναφέρεται μία απλή, αλλά ολοκληρωμένη πρόταση ώστε η περιποίηση του σώματος να αποτελεί με κάθε ευκαιρία, ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από το άγχος και την πίεση. Το πρώτο βήμα για την περιποίηση σαφώς είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Προετοιμάστε το νερό στη θερμοκρασία που επιθυμείτε (όχι όμως πολύ κρύο ή…
Η αλήθεια είναι πως στο εμπόριο υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από σφουγγάρια. Χρώματα, διαφορετικές υφές και σχήματα μας παρασύρουν στο ράφι με τα προϊόντα περιποίησης στα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα καλλυντικών. Ακόμα περισσότερο όταν το παιδάκι μας τρελαίνεται και χοροπηδάει με το κίτρινο τετράγωνο σφουγγάρι που είδε στη μορφή γνωστού καρτούν... Ε, ας του κάνουμε λοιπόν ένα δώρο... Χρήσιμο είναι... Σωστά;Λάθος! Υπάρχουν πραγματικά σημαντικοί λόγοι να επιλέξουμε το “βαρετό” φυσικό σφουγγάρι για την δική μας περιποίηση αλλά και για την ευαίσθητη επιδερμίδα του παιδιού μας. Γιατί να προτιμήσω το φυσικό σφουγγάρι; Το συνθετικό σφουγγάρι είναι βιομηχανικό παράγωγο του πετρελαίου…

Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς Φυσικά Προιόντα Ομορφιάς

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Δωρεάν Μεταφορικά || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Δωρεάν Μεταφορικά
Δωρεάν αποστολή των προιόντων σας για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 €.
Τηλεφωνικές Παραγγελίες || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Μπορείτε να καλέσετε στο 2103647008, στο 2281031766 ή στο 6983944297 και να μας δώσετε την παραγγελία σας, σε ωράριο καταστημάτων. 
Εκπτωτικά Κουπόνια || Φυσικά προιόντα ομορφιάς Εκπτωτικά Κουπόνια
Επωφεληθείτε από τα εκπτωτικά κουπόνια που κατα καιρούς ενεργοποιούμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
NewsLetter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα της εταιρείας μας και των προιόντων της.